Gule Ærter

m. torsk, muslinger og rejer

Til 4 personer


 

Ingredienser

  • 1 kilo torskefillet uden ben
  • 300 gram pillede rejer
  • 500 gram friske muslinger
  • 200 gram Møllerens® Gule Ærter
    eller Møllerens® Gule Flækærter
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 1⁄4 knoldselleri
  • 1 kvist timian
  • 1 liter fiskefond

 

Fremgangsmåde

Kog de gule ærter direkte i fiskefonden tilsat skåret løg, gulerødder og selleri (anvender du møllerens® Gule Ærter er kogetiden ca. 5-10 min, med Møllerens® Gule Flækærter er kogetiden ca. 45 min.). Hvis du bruger Møllerens® Gule Ærter med kort kogetid, skal grønsagerne først koges møre inden du tilsætter de gule ærter.

Rens og damp muslingerne i lidt fiskefond tilsat timian. Brug kogelagen til at koge torsken mør i, og tilsæt herefter denne bouillon til ærtesuppen og smag til med salt og peber.

Server torsken med lune rejer og muslinger og fordel ærte- suppe i hver tallerken.

Tip: Du kan sagtens bruge andre fisk og skaldyr. F.eks. laks. 

HENT OPSKRIFT SOM PDF

 


 

Luk
OK
Background